INFORMATII DESPRE TRANSPORT SI RETUR

ONLINE STORM SRL
Sediu social :Bucuresti ,
Sos. Alexandria,nr 106
Telefon 0770930236
E-Mail info@imbracaminte-traditionala.com

Coletul ajunge în 1-2 zile lucrătoare de cand punem comanda la curier,in limita stocului disponibil. Trimitem prin curier.  

 

Politica de returnare:


Politica de returnare durează 30 zile calendaristice din momentul in care ati primit produsul . Dacă au trecut 30 zile calendaristice din momentul in care ati intrat in posesia produsului , din păcate, nu vă putem oferi o rambursare sau un schimb.

Pentru a fi eligibil pentru retur , elementul dvs. trebuie să fie neutilizat și în aceeași stare in care l-ați primit. De asemenea, trebuie să fie în ambalajul original si sa aiba eticheta atasata de produs.

Adresa Retur plus informatii contact :

ONLINE STORM SRL
Relatii clienti : 0724519779
Email : info@imbracaminte-traditionala.com
Pentru a face retur, trebuie să expediați produsul dvs. la: Bucuresti ,Clucereasa Maria,nr 4, sector 3

Nu acceptam livrare prin intermediul Postei Romane , doar prin curieri autorizati.

Nu acceptam colete cu plata ramburs, restituirea banilor se face doar prin cont bancar in urma unui IBAN pe care il introduceti in plic impreuna cu produsele respective.

Veți fi responsabil pentru plata propriilor costuri de expediere pentru returnarea elementului dvs. Costurile de expediere nu sunt rambursabile. Dacă primiți o rambursare, costul returnării de transport va fi dedus din rambursare.

 Produsul nu este returnabil daca nu mai are eticheta sau daca prezinta urme de purtare sau deteriorare provocate de client.